Torbella.com   Italian   English   Nederlands   Italian
Torbella.com
Torbella.com
Uitzicht - webcam
Marbella

Marbella is fantastisch! Veel plezier in ons huurappartement

Marbella_Beach_1 (71K) Gibraltar (38K)

Torbella.com is een luxueus appartement in het centrum van Marbella. Fantastisch zeezicht, slechts 63 meter van het strand, groot zwembad, georiŽnteerd op het zuiden, centrale verwarming, afgesloten parkeerplaats, en uitgerust met vele luxe faciliteiten. Compleet gerenoveerd in 2010.

Torbella_MainRoom (36K) Torbella_Lounge (34K) Torbella_LookingIn (35K)

Ramen voor en achter zorgen voor een perfecte ventilatie met een lekkere zeewind. Deze is door Marbella's unieke micro klimaat vrijwel altijd aanwezig. Mocht deze uitblijven dan is er natuurlijk ook airconditioning geÔnstalleerd. Hierdoor is dit appartement veel CO2 vriendelijker dan de meeste appartementen in Marbella en is de lucht tevens veel beter dan de welbekende airco lucht.

Torbella_Kitchen (35K) Torbella_Bathroom (15K) Torbella_Shower (19K) Torbella_Bedroom (29K)

Het appartement heeft een badkamer met: een inloop douche, toilet, bidet, spiegel en wastafel. De keuken en woonkamer lopen in elkaar over zodat alles vol licht is. De keuken heeft een: magnetron / oven, 4 pits fornuis, granieten werkblad, wasmachine, afwasmachine, grote koelkast met apart vriescompartiment, waterkoker en een toaster. De woonkamer heeft een satelliet TV, TV, DVD / USB speler en een tweepersoons sofa-bed. De slaapkamer heeft twee bedden met grote garderobekast vol spiegels. Het grote balkon heeft een fantastisch uitzicht op zee en is perfect voor een romantisch etentje. Snel gratis Wi-Fi internet is geÔnstalleerd.

Torbella_Balcony (38K) Torbella_Pool (19K) Torbella_PoolToLand (42K) Torbella_PoolToSea (17K)

Het appartement is de perfecte plek om in alle luxe tot rust te komen. Hier kan men echt zichzelf zijn zonder de gebruikelijke schijn-vriendelijkheden van een hotel. De enorme keuze aan restaurants en vriendelijk nachtleven zorgen er verder voor dat ons appartement in Marbella de perfecte plek is om tot rust te komen.


Over Marbella


*Wij behouden ons het recht voor om prijzen, specificaties en voorwarden in de toekomst te kunnen wijzigen.

© Torbella.com 2024   :   Een fantastisch appartement te huur in Marbella.